... jobb å sånt

Sitter ute i det fina vädret nere i bispgården. Bärbar + trådlöst internet = awsoooome!

Har sökt lite jobb och kollat runt lite ang volontärarbete. Måste ta mig från Sverige inom en snar framtid. Löven har ju börjat falla för tusan :O! Det blir kallare och kallare.

Sökte ett jobb som sport blablabla entertainer på ett hotell i Spannien nyss. Smööörade på som fasiken i ansökan och hoppashoppashoppas! skulle varit kung att dra dit nu när kylan kommer, käna ihop lite pengar å sedan försätta äventyra. Australien är lockande men det kostar så mycket... men jag vill ju, räcker inte det!? ^o).

Måste tillbaka till Umeå en sväng innan ons nästa vecka så funderar om ja ska dra till helgen redan. Lär ju hända lite mera där iaf, för här känner ja ju som inget folk. Bor mest äldre människor i denna by. De enda yngre ja träffat var några flickor på 16-17 som var här över sommaren. De va väll trevliga men lite äldre folk sku varit roligare!

Gitarrspelandet går frammåt iaf. Lärt mig johhny cash - cocaine blues nu och jobbar på några creedence låtar. Älskar bra låtar med skönt sväng som är väldigt lätta att lära sig. Perfekt exempel är creedence - down on the corner.

Ska börja fixa till nån middag nu innan fotbollen börjar. Svenska kvinnorna möter England om en halvtimme ungefär.

... gooomat mm

Kom nyligen från bror min där jag lagat lite mat och socialiserat med en del av familjen. Trevligt och välsmakande med tacoinspirerad paj. Jag äger på pajer!!
Lek med lilla rut en del också. Hon ba växer mer och mer och blir mer och mer pratsam. snackar hela tiden och det mesta går faktiskt att tyda, det mesta ja ;). Hon fyller 2år nästa månad... tiden går fort den.

Imorgon bär det av mot Bispgården. Ska vara hundvakt medan mor min och hennes kille far till sthlm över helgen för att vakta barn. Det är buss som gäller då det är svårt att passa tider när man liftar. För mig spelar det mindra roll, har som inte brottom nånstans. Men skulle jag inte hinna dit i tid så kan dom inte fara och då kan dom inte sitta barnvakt åt lilla India medan syrran och hennes man far å snabbsemestrar. Ojoj, allt hänger på mig, vilket ansvar!!! :O Får inte försova mig imorrn då men borde inte vara så stor risk då bussen går först 12.05

Saknar min gitarr. Har suttit här i umeå utan musikaliska medel och skrivit lite låtaktiga grejjor som jag vill lägga musik till! Kommer bli helbra. Har en lite nslänga som kan bli en bra låt om ja nu bara lyckas lägga ihop den rätt och få ihop nån fin accordslinga till den.

Jag vill lära mig spela piano. Kom på ideen häromdagen och tänkte; vafan har ja inte tänkt på det tidigare för?! dhöööö. När farsan har en keyboard som ja ju kunnat låna när ja varit i Umeå. Tror inte det finns nån i Bisp menmen vem vet.
Annars får jag väll sattsa på det nästa gång jag kommer till Umeå. Är ju som min fjärde eller femte vistelse här i sommar så jag tenderar ju att besöka denna stad med jämna mellanrum.

Fick en kallelse till sjukan idag på en liten undersökning som skulle gjorts för flera månader sedan men den blev lite försenad :/. Så det blir väll Umeå igen till den nionde september. Luffandet mot Norge får skjutas upp ett tag.

Planerna för Australien ser lite dåliga ut för tillfället. Men iväg ska jag, det ska lösa sig på nått sätt!!! Jag vill dra nu!!!!!!!!!

... yosh!


Måndag då och en slapp dag framför mig. Har varit ut på en liten promenix annars bara slappat framför bullshit.

Helgen har varit heltrevlig. Lördag var tänkt som en nykter kväll för mig då jag är pank. Men thim den trevliga lilla typen bjöd på massa öl och andra gosaker så det blev helparty! tack för det =). En sväng ut blev det också på olles och taket fick jag höra sedan. Minnet är inte det bästa :/.

Vill att det ska bli kväll så det känns mer ok att bara ligga i en säng och streama massa kul på datorn. Menmen, ska ta tag i livet en sväng. Blir att städa lite, sedan ut å ta lite luft, fixa nå käk och sen dö av för kvällen =). mm, godis hade varit gott, synd att man är pank :P.

Jaja... till Bispgården å sitta hundvakt i helgen så far från umeå senast torsdag. Lite tråkigt, känner ju som mest folk hära men ska bli nice att återse gitarren. Ska ju bli awsome så måste sätta igång å träna rejält!

... Är vita älgar är skogens konungar? ^o)

Är i Umeå igen för typ fjärde eller femte gången i sommar. Känner ju som mest folk här så kanske inte så konstigt ändå.

Liftade upp via sundsvall till härnösand där jag fastnade. Hittade perfekta liftstället, vädret var kung men ändå ingen jävel som plockade upp :P. Till härnösand tog jag mig med ett trevligt Egyptiskt par med deras två barn som var på kanin jakt. Några timmar att döda resulterade i lite underliga samtal. En blandning mellan lite krasslig Svenska och Engelska gjorde att jag förstod ungefär hälften av vad han sa och han hälften av vad jag sa. Därav de konsitga samtalen. Mitt favorit ämne som diskuterades var Jakt på vit älg med lasso från en Mazda i de svenska skogarna. Hur det skulle fungera i praktiken fick vi dock inte fram. Vet inte riktigt hur samtalet hamnade där men det hade nått att göra med jakt på kameler i Egypten med lasso tror jag. Sedan lite missförstånd och ordet vilt blev vit och kamel blev på nått sätt älg och sedan flöt det bara på ;).
Lifta må vara drygt ibland men det skapar iallafall oväntade situationer och ett oförutsägbart liv måste ju ändå vara roligast =).

Har varit i umeå nu i en vecka. Träffat lite folk och haft det trevligt hittils. Lånar en vänns lägenhet medan hon är ute och reser. Så snällt av henne, tack ! =).

Nu är alla pengar som jag fick ihop genom att sälja allt ja ägde slut! Det ska bli intressant att se hur allt går nu :P.
Vet inte riktigt vad som händer efter Umeå, det får tiden utvisa.

aja, kommerinte på så mkt mer att skriva nu,
bunny!

... back in bisp

TIllbaka i bispgården. Blev inget luffaräventyr efter spännviken, var så bakis efter lördagen så skippade det. Funderar dock på en sväng till umeå kanske redan till helgen. Blir väll isåfall att packa lite smått sedan lifta iväg imorrn.

Får se hur ja löser det med boende, för ja tänkte nog skippa att ta med tältet mm. Blir nog nät-hängmatta för ev övernattning efter vägen och en presening mot regn =).

spännviken var heltrevlige. Skriver nog lite mer om det senare + lägger upp nån bild, måste ut å ta lite luft nu!

... Spännviken nästa

Snart bär det av mot spännviken, fjällvärlden och lite stugliv =). Där blir det fiska, basta, öla och grilla hela dagarna!
Ryggsäcken är packad. Har dragit ner på packningen och därmed vikten. Lämnar en del grejer här i Bispgården. Får se om jag far tillbaka hit efter helgen, antagligen blir det nog så men jag vill ha valmöjligheten och har därför med mig allt jag behöver för lite äventyr.

HIttat godaste pizzan här i byn. Lady Angela på pizzeria papagallo (tror ja det hette). Består av tomatsås, ost, skinka, oxfile, bea, vitlök, lök och färska tomater å den är assssss goood! Bättre än pizza/kebab house i Umeå tom.

Saknar umeå lite granna faktiskt så får väll se om det blir en vända dit på ett tag...

jaja, ska plinga lite gitarr nu då jag kommer vara ifrån den ett tag.

... Bispgården

Så hette det tydligen å inte vispgården! :P
Aja, är där nu iaf å hälslar på mor och hennes nya kille. Dom har ett trevligt hus me en finfin, stor gård. (tog 3.5 tim att klippa gräset :P) Har det bra här, vädret är underbart och kvällarna spenderas på verandan med goo-öl och heltrevligt sällskap =). Samtalsämnena kan dock variera och ta lite annorlunda vägar, menmen man ska skratta =).

Inge jobb ännu. Men blir no här iaf en vecka till antagligen längre. Skall upp till spännviken i helgen för att fiska och basta! Endast en liten bit från Norska gränsen så luffarn i en blir ju lite nyfiken. Tänk om man sku lifta till Norge sedan och se va dom har för sig därborta :P. Får se får se!

RSS 2.0