... mhmm

Gick inte så bra att hålla sig undan alkoholen. Blev bjuden på öl efter öl, sedan utgång och party blev det!
Hade heltrevligt.

Är hos bror nu och ska fara vidare ikväll. Far nog förbi Varmvattnet ikväll och drar vidare ut på nya äventyr först imorrn! Vet inte vars jag ska eller vad jag ska göra, men nått borde jag hitta på. Började läsa en ny bok härom dagen som heter Pilgrimsfärden. En typ av självbiografi som är förvänadsvärt intressant. Handlar lite om livet och så med många religiösa inslag som jag inte är helförtjust i men allt kan ju tolkas som man vill.
Inte helt frisk ännu men det tar sig =). Röksugen som tusan dock. Feströka är ingen bra idee :/. Aja, har inte så mycket mer att tillägga.

Mot nya upplevelser! =)

... Tillfrisknas görs det!

Håller på att tillfriskna vilket är helbra. Lite snuvig och så fortfarande men inge ont i halsen eller hes.
Nyligen vaknat och planerar lite goo-pizza till frukost, rester från igår. Gjorde en x-tra stor egen pizza på piza/kebab house: Tomatsås, ost, oxfile, kebabkött, skinka, bea och roadilandsås. Mums!
Argentina håller på att fucka upp i Vm-kvalet. Inte bra Inte bra! Skulle bli grymmt mycket sämre Vm om inte dom var med =(
Grillning och lite öl blir det ikväll. Jag ska dock hålla mig undan alkoholen, vill inte bli sjuk igen.
jaja, nu är ugnen varm så ska sätta in pizzan sedan hitta nån oseriös serie att streama =).

... 2-dagars å sjuka

I Umeå nu. For hit med buss i fredags. Party Fredag och lördag, vilket resulterade i att förkylningen slog ut. Spenderade söndagen med ont i hals, huvud, bröst, illamående och uttorkad. Iof sjävlförvållat så sak väll inte klaga. Dum är man! Känns lite bättre nu iaf så får hoppas det tar sig.
Haft hel-trevligt och tänkte som fortsätta med det. Saknar dock gitarren.

... Whoke up to the sound of pouring rain

neee, nu skojjas jag bara, är fint väder här. Dock lite kyligt. Men den låten är bra oc hförvånadsvärt lätt på gitarr =).

Mina sista byxor håller på att gå sönder, crap! Måste fram me symaskinen och börja laga.
Funderar på att lifta iväg mot Umeå idag men får se. Känner mig lite sliten. Har varit hängig å trött i flera dagar nu. Förkylning hänger i luften :(. kan ju även punga ut för en bussresa om jag vill men känns tungt att behöva slösa 200 spänn på det :/. Saknar umeå folken =). Allihopen!

pecanpaj, kladdkaka, ostsås å lite humlor


Har en pecanpaj i ugnen för tillfället, en kladdkaka som ska in sedan och även lite kött i ostsås + klyftpotatis på G.
Tre projekt igång samtidigt blev lite stressande faktiskt, men nu äre lugna bullar igen för allt förutom ugnandet är klart. Kladdkakan är en marängkladdkaka med lite macademien nötter i, kommer bli helgood tor jag. =).

Fick en släng av inspiration häromkvälen. Satt ute på altan och såg ett löv falla, tog upp gitarren och börajde plinga. En liten accordslinga fick snart sällskap av ord oh visp så vart det en liten låt av det hela.
Såg en hummla idag och gjorde samma sak, dock lite mer oseriöst menmen blev en liten låt de med, haha...

Hoppas på fler inspirationsslängar!

har annars lärt mig nationalsången och happy birthday idag, jobbar även på en elvis slinga. För man måste u kunna iaf en Elvis låt! =)

Jaja, nog om mitt amatör (för tillfället) spelande (kommer snart vara kuuung ;). Ska ta ut pajen nu och fortsätta me matlagningen :P.

RSS 2.0