...NU! lr då lr kanske sen.

Kan ju börja med att säga att det var ett tag sedan jag sov!
Tänkte på det har med nutid, dåtid och framtid. Vad är vad lixom. Dåtiden är ju det som hänt och framtiden det som kommer att hända. Men nuet då? Finns det verkligen? Tänkte som på vars dåtiden slutar och framtiden börjar... hmmm, svär på att jag hade en helt klar tankegång där men den försvann helt plötsligt. aja, Framtiden då, det är ju inte säkert att framtiden finns, tänk om allt plötsligt tar slut. hmm, näää det enda definitiva är nog dåtiden. Fast iof så finns ju inte den (som i finns här och nu) utan den har FUNNITS, förrut! Så... vänta nu... kom jag just fram till att inget finns? hmmm, men vars existerar man då,om man nu gör det!? :O. Kanske bara är nuet som finns då och det är där man existerar? Lutar åt det. Men jag tror att jag hade nån tankegång som visade att nuet inte finns. fan va glömsk man ska vara. Nuet fanns inte, men nuet finns... finns... finska pinnar hade varit gott!
Tänk er en blå hamster med aaaaldeles för stort paraply. hade inte det varit heltokigt!

...hahaha fureido tolkar! ;)

Mina fluminlägg som kommer lite då och då  kan nog vara svårtolkade. Tycker om att bara sätta mig ner ibland och skriva och se vad som kommer ut. Ett sätt att uttrycka känslor antar jag =). Det ska ligga på gränsen till att man själv inte fattar något :O ;).
Ang förra inlägget så är det nog bara en annan person som har nån aning om vad det handlar om, om ens det. Men det är helt ok det =)! Mer flum lär komma :O
Glaset är halvfullt!

snart ett år

Det är snart ett år sedan en ny Erik kom till med en helt annan syn på saker och ting. Vad har uträttats under den tiden?
Jaduu, vet inte riktigt men en sak är säker. Jag trivs bättre än jag någonsin gjort! Hur svårt är det att ändra ens personlighet och inställning? Lättare än väntat! Iaf när det kommer en tid av insyn där allt känns klarare.
Inget må ha förändrats egentligen annat än inställningen. Men det går långt det. En sak kan vara oförändrad, men när du ser den på ett annat sätt så ändras innebörden totalt och din uppfattning om saken ändras. Och ens uppfattning om saker och ting måste ju vara det som räknas. För allt vi uppfattar, allt vi ser, hör, känner är ju en tolkning och inget absolut. Röd och röd är inte samma sak för två personer helt enkelt! så se endast den röda DU vill se!!!
oki, nu vart det lite flum där men brukar bli så när huvudet väl börjar snurra.

Länge sedan sist, händer inte så mkt

Var ett bra tag sedan jag bloggade. Händer inte så mkt i äventyrväg för tillfället.
Är självfallet besviken över att jag fortfarnade är fast i detta nordliga klimat med minusgrader utanför dörren. Men trivs ändå förvånadsvärt bra. Det är såpass kallt och mörkt att luffarlivet inte är det roligaste, så är mer lr mindre stationerad i umeå. Bor under veckorna ute i varmvatnet hos far min och helgerna driver jag runt i stan. Tur man har vänner och familj som erbjuder tak över huvudet =).
Börjar bli riiiiktigt less på att vara sysslolös under dagarna. Frustrerande att vara arbetslös, när jag vill inget hellre än att jobba jobba jobba och dra ihop pengar och fara ut i världen och äventyra, så att ett nytt kapitel av ens liv äntligen kan börja. Ett kapitel fullt av nya erfarenheter! Som jag längtat efter en lång tid!
Livet rullar på i sin lugna takt och jag är inne i en väldigt social period där jag vill umgås med folk hela tiden och lära känna nya människor.

RSS 2.0