... Åsså blir man inte frisk =(

Varit småsjuk hela julen, men slog ut först när ja kom tillbaka till Umeå. Väntar på att ja ska bli bättre men blir bara sjukare och sjukare för varje morgon ja vaknar upp. bläää.. hoppas ja hinner bli frisk till nyår iaf.
Får värsta inspirationsflängarna lite då och då. Satt och såg på film igår och så vipps döck det upp ideer till 3 nya låtar. Var bara att dra fram mobilen å skriva ner några rader. Ska jobba vidare på dom å se om det blir någe, har dock upptäckta att det är svårare att skriva på en samma låt några dagar senare. Blir som att just den inspirationen försvunnit. Aja, är mest flamsigt iaf. Kanske inte dom mest seriösa texterna... hihi.
Min nya gitarr ska skickas med bussgods från Uddevalla idag så jag hoppas på att hinna få den i veckan. Är jag sjuk över nyår så kan ja iaf plinga gura =).
En sak gällande gitarrspelandet som ja måste göra är att LÄRA MIG ATT SPELA. Har fuskat nå fruktansvärt, bara lärt mig en massa låtar å skojat runt. Men nu blir det seriöst lära sig gitarr från grunden. Dra ner nån "learn to play guitar" DVD å börja TRÄNA, inte bara latja runt! Vill lära mig att bättre skriva egna slingor å inte bara nöta samma gamla ackord om och om igen. Får bli uppdraget när jag är bosatt på tomtebo en liten tid =).
Nu ska jag skriva ett personligt brev! hare

... lite jul, bus och gitarrer

En liten kort sammanfattning över julen kanske är på sin plats =).

Är i Bispgården hos min mor och Johnny med hela familjen förrutom en syster och en far. Kom i Onsdags till ett fullbokat middagsbord. Sisådär en 10-15 rätter vare :O. Gött! Själva julafton blev gröt på morgonen, kalle anka, middag och julklappsutdelning och hör och häpna tomten kom :O! Jag vart förvånad och det dröjde ett tag innan jag fattade vem det var. hihi. På tal om Kalle Anka förresten. Kom att tänka på en sak när jag såg det. Luffaren får visst flickan ibland, se bara på lady och lufsen. hihihi.

Ett nytt smeknamn har man fått också. Blivit kallad Bus-Erik hela tiden av småflickorna (Rut 2år och India 4år). Helt galet. Dom var hyper! typ höga på socker, sprang omkring å ropa bus-erik hela tiden. haha, dom är allt för charmiga dom =).

Vann en auktion idag och väntar mig den till veckan. En Ibanez Talman TCY10. Aukustisk, stålsträngad med mic. Härlig design, dock vit färg vilket inte var så snyggt men ska lösa det med lite inspiration och en färgburk!

Guitalelen funkar bra nu. Har med den här och har suttit å plingat under dagen. Halv skrev en låt lr två vilket var roligt. har dock ingen aning hur man skriver låtar, med refräng å allt vad det heter :/. Jag bara plingar några ackord och sjunger några rader till det! =). Funderar på att läsa lite om låtskrivning och så kanske man kan trixa ihop någe. Kan ju iof vara roligare att skriva utan kunskaper då det då borde bli unikt ;). får se får se!

Kommer att ha Broderns lägenhet på tomtebo över nyår och ca en vecka framåt då dom är uppe i norr. Kommr bli hel-nice me lite eget ett tag. Ska spela massa musik och laga massa mat! Å nyttig mat! Har levt så grymt onyttigt senaste veckorna, måste avgiftas!

En sista grej. Ska försöka få upp lite bilder här så blire kasnke lite roligare att läsa =)

... Guppie lr guppy!

Undra om det heter guppie lr guppy? lr kanske inget av dom, aja kanske mindre viktigt.

Lite snabbt vad som händer och fötter för tillfället. Min guitalele hämta jag idag =). Så ska lägga upp lite bilder på den senare. En ny gitarrauktion på G. En ibanez talman tcy10 som verkar helkung. enda negativa är att den är vit :( men går nog att tlösa med lite färg och inspiration =).

Mot jämtland imorrn å fira jul. Är tillbaka i umeå på lördag lr söndag. Hmm.. .inge mer att skriva tror jag.. måste ju vara det typ tråkigste inlägget hittils men aja.

...hmmm...

Tankar som drygar! Vad tänker jag på då? Jadu, svårt att säga. En massa saker snurrar runt där uppe. framtidsplaner? möjligheter? missade möjligheter? ohhh missade möjligheter är ju bland det värsta. När man ångrar att man inte gjorde något. Då är det nästan bättre att ångra nått man gjort! Dock vet ja inte om det är så mkt det som håller igång systemet ikväll... delvis kanske.. blää va drygt när man inte kan sätta fingret på saker och ting!

... trött

Är trött men kan inte sova :P. Tankarna bara plöjer på oc hjag får ingen rätsida på dem. Håller på att bli galen!!!
Nu kliar det ordentligt i luffarfötterna! Trisstess, sysslolöshet, brist på äventyr... klart man blir galen. Men bara att härda härda ett tag till. take it one day at a time ;). Mkt sånna tankar men även annat som håller mig uppe. Hur bra hade det inte varit om man hade en off knapp på hjärnan. Bara trycka på en knapp och så sov man i 8 timmar.

... skumt

Okiiiii då vet man vad för lite sömn kan göra :O läste precis mitt tidigare inlägg.
Men för att bara snabbt återgå till ämnet. Har fortfarande inte kommit på tankegången som bevisade att nuet inte finns men fick höra något intressant på tv. Albert Einstein hävdade att tiden endast är en illusion så mhmmm (ser lite flummigt stolt ut) trötta flum-erik är inte helt galen... kanske ;)
Såååå, igår va trevligt! Party å så. mådde skiiiiit när ja vakna imorse men har återhämtat mig ganska fint. Back in business som nån kanske kunnat säga om jag låtit denne få ordet. menmen nu äre jag som talar, lr mest skriver...
Hur som haver.
Det som rullar mest i huvudet just nu är mitt ev gitarrköp :D vill ha vill ha vill ha! Och besvikelsen över att inte vara i Australien =( lr annan varm ort =(. Så ha rlite av ett dilemma. Sparar pengar för att ta mig iväg på mina äventyr men vill fortfarande köpa gitarr. Äventyr är mkt viktigare än gitarren men känns onödigt att ligga inne på en massa pengar om ja ändå inte hinner få ihop tillräckligt å sku då lika gärna kunna spendera dom på en gura =). tror att lösningen ligger i att köpa en begagnad gitarr till ett bra pris, sedan sälja den ifall ja behöver äventyrspengar =). yeees, kom just på lösningen! tänka sig vad skrivande kan göra :O.
yosh! men bunny to you all and to bunny we may call!

RSS 2.0