... Mig själv

Har jag förändrats? ^o)

Jag har nog det. Livet kan ju vara en ständig strävan att förbättra saker och ting, även sig själv. Men jag börjar misstänka att mina försök till förbättring har gått snett. Har försökt bryta mönster och till stor del lyckats men det verkar som att det har sina baksidor. Men vad har jag blivit då? Svårt att säga, svårt att opartiskt analysera sig själv. Men något sämre måste det vara.
Frågan är väll om det är förändringen eller resultatet som är problemet.
Vem vet vem vet. Folk borde vara mer öppet kritiska =).

Haha, nu ska jag inte gräva för djupt i detta ämnet utan fokusera på lite mer optimistiska saker. Ska fixa mig nått trevligt att äta, sedan plinga vidare på gitarren och kanske fortsätta på min lilla låt =). Thats right, i'm a songwriter now! lr kanske inte men man kan ju alltid låtsas :P.

... Snart bär det av söderut


Snart bär det av söderut och det är lika bra det.
Umeå som skulle bli 3 veckor av social aktivitet, sedan ut och äventyra igen. Blev inte riktigt som tänkt. Har mest slappat för mig själv framför datorn, sett på braiga filmer och serier och käkat massa glass =/. Aja de funkar det med =). Jag har degat ihop för mycket efter flera veckor av bortskämdhet!
Vispgården är nästa station och hällsa på mor en sväng iaf. Sedan beror allt lite på hur omständigheterna ter sig. Lyckas jag få nått tillfälligt jobb så drar jag dit det finns, annars lär det väll bli lite luffande. kanske förbi Stockholm en sväng till, det var trevligt där =). Förhoppningsvis löser sig allt med Australien sedan, för annars vet jag inte vad jag ska göra. Allt hänger på att det! Ut i världen på äventyr och leva livet eller fastna i ett iskallt/snöigt land, utan jobb och utan bostad. Kanske låter lite pessimistisk men jag vill bort från allt skit och börja på nytt! Orkar fan inte börja med allt Soc skit igen!!! Får kanske sälja en njure sedan leva i nån grotta på grodyngel och rispudding under vintern :P.

Aja., slut på deppigheterna och tillbaka till den positivare sidan! =)
Filmkväll igår var trevligt och vi han med några filmer. Några kommentarer:
Jurassic park ses bäst i HD!
Lesbian vampire killers ägde!!! och inte bara pga alla heta vampar utan främst pga humorn faktiskt!
Slumdog millionaire var fruktansvärt bra! Långt över förväntningarna och förtjänar alla priser den fått!

Men bäst av allt. 30min av stirrande på visuella effekter i takt till musik... jag svär, jag såg en värld bortom denna!!!
Frågan är hur man tar sig dit?




RSS 2.0