... Tom Yum Goong

Såg precis klart Tom Yum Goong. En thai-martial arts rulle med Tony Jaa från bla Ong Bak. Ong Bak 2 har för övrigt kommit, dock inte på bra kvalla ännu =(.  Menmen, tom yum... var hyfsad, storyn var lite blek och hoppade en del i handlingen men fight-scenerna var bra. Lite enformigt ibland men ändå bra på ett lite brutalt rak-på-sak sätt. Tony Jaa bröt nog ett hundratal ben, armar och nackar. Den coolaste scenen var en lång sådan. Ca 10min (om inte mer) fight-scene utan klipp med en massa avancerade stunt. Undrar hur många tagningar det tog!? Riktigt facinerande!

Jaja, var väll allt jag hade att tillägga en kväll som denna. Funderar på att se om Ong Bak ikväll får se om jag orkar. Jobb imorrn, upp tidigt. Inga kallsingar på mig för tillfället och en tandpetare under läppen men mer än så händer inte.

Härda nacke

... Pingviner

Jahapp, då har man suttit i x antal timmar och krånglat med datorn. Skulle instalera Ubuntu vid sidan av windows vilket först fungerade bara fint. Men sedan med en uppdatering av grafikdrivrutinerna så la hela kalaset igen och då blev det nått fel med windows också. SÅ jag kunde inte göra ett skit!!! Blev att formatera diskarna och försöka isntalera xp igen mne de ville sig inte och efter typ 2 timmar gav jag upp med det och körde in ubuntu igen. Det fungerar nu dock inte helt korrekt, grafiken är seg! :P Måste fixa det, men orkar inte mer idag! Satt från 14-15 till 19 ungefär!! så är leeeeeeesssss!!!!!

Hursomhällst så sitter jga nu med linux/ubuntu 8.04 och det fungerar väl ok förrutom drivisarna då. VLC instalerat, en liknande winamp spelare, msn klart och DC håller på att ladda upp sharen! Så ja är i full gång

oinkoink!

... stänga locken

Hur kung hade inte det varit att kunna blunda och när man öppnade ögonen så hade det gått typ en vecka!
Tiden går saaaaakta. Måste börja fördriva den bättre, mer distraktioner, mer och bättre tidsfördriv är det som gäller! Så ja får väll försöka ha kul, men detfår vänta till imorrn för nu är ja trötter. Natti

Sleep-ya-birds-away


... Puff the magic dragon

... en bra låt det

Precis kommit hem. Trött och illamående, för mkt mat och godis :P

Näsblod för tredje gången idag. Hänt en del senaste tiden. Betyder väll att jag har vecka! ;) Får kanske prova me en tampong istället för papper så kanske det sluta blöda nån gång :P

Hur som haver barnen (blå)bär... Ett nytt supernatural att se, inte helt fel det inte.

Grrrrrrrr, morr och stön... sug min tumme!

... köttbullar och mos

mm, jag är suge på en findus färdig rätt "köttbullar och mos". Är dock inte hungrig. Nyligen klämt i mig en "Kyckling bea..." + en massa godis. Så det blir nog inge köttbullar än på ett tag iaf, kanske lite senare =)

Ett nytt Am-idol att se på, inte helt fel det. Såg nyligen på Nyaste Lost avsnitten s05e01 och e02. Det var komplicerat som vanligt.

Inte så mkt att rapportera annars. En viss person har skrivit på sin blogg, mhmm lite stolt blir jag , dock så har denna person en del att ta igen, haha!

Toa is the shit!

... spelstation två

Two down One to go! :P

Då var två ps2;or lagade, en i delar som används som reservdelar (förutom moderkortet) och en som återstår vilken det fortfarande finns hopp om. Den öäser inte skivor men ska prova byta till en annan laser som möjligen fungerar om ja har tur. Annars blire no reservdelar av den med. Kostar skjortan att köpa ny laser till de gamla ps2;orna. Funderar faktiskt på att köpa in några fler trasiga och laga och sedan sälja framot sommaren när ja behöver pengar. Det var ltie underhållande att skruva även fast ja var väldigt nära att kasta allt i golvet ett tag. Hade råkat dra i en sladd och dragit ut den på andra sidan, så det var bara att skruva upp från andra hållet och sätta dit den. Dock så dröjde det ett tag och en massa andra fixningsförsök innan ja upptäckte felet :P men he löst se ju iaf!

Blir futonen för mig nu, lite frasier, några nävar chili cheezdoodles (ats aight, I said chili!) och sedan sova. sleeep

Två skohorn och en lada

... Ris och Am-idol

Yosh! Hemma från jabbet med illaluktande fötter och tom mage. Lr tom och tom, nått finns säkert där nere dock inte så mkt mat å näring men det är på gång. Ris och nån vegetarisk färs-sås. Till det blir det en Cola + avsnitt 3 på säsong 8 av American Idol. Mhmm! ett nytt kom idag =)

rice-a-lonely :P

... vakna

Har vaknat för ett tag sedan och tom tagit mig upp, inte varje dag det ;). Fick några timmars sömn iaf så ja överlever nog dagen och kan sedan ta en tidig kväll när ja kommer hem. Lite trötter men inte så farligt med tanke på.

Frukost på gång nu. En rejäl sådan. Har börjat att äta ordentlig fukost så slipper jag ta med massa mat på jobbet utan klarar mig med nå frukt. Iaf så är det ris på kokning och wokkgrönsaker på stekning!

Blir snål resterande del av månad för min del, har slut på penningar. Så blir mkt ris men det är inte helt fel det häller!




.. hemma igen

Nu är jag hemma från jobbet. Blev inte nån direkt lång dag idag. Försov mig så var där först kl 13.00, ett möte på 45min sedan fika 15min och så slutade jag kl 15.00. 1 timme effektiv jobbtid (fast stannade ca 30min till iaf). Under den timme var det dock en hel hög med springande, upp och ner i trappor. Hämta det, lämna det, oj glömde det så får springa igen osv.

Hur som haver. Mat på gång nu vilket skall bli gott, har inte ätit mat sedan frukost igår så! Bacon, strips och en rödlök blire. Stekt och ungnat - sedan ner i magen min!

Till maten blir det American Idol s08e02 (upptäckte just att e02 släpptes förra veckan och jag missat det, aja får roligare nu då).

Ikväll blir det sängen i god tid så att jag itne försover mig igen. Sov ändå över 11 timmar i natt. Och fortfarande trött, nått e lite galet skulle kunna tros! :/ Men galet är bra, håller en på tårna!

...dryga saker

Så blir det när man drömmer fel saker. Sånt som påminner en om en massa annat crap och sedan har man omedvetet fått en själv att må sämre. Inte mkt teamwork mellan medvetande och omedvetande idag inte.

Vaknade första gången vid 7 i morse men snoozade klockan fram till 12, fem timmars snooz är inte dåligt det!

Allt går upp och ner, men ibland är det bara skrattretande. Kanske är nån naturlig grej, för när man skrattar så släpps nått ämne ut i hjärnan som ska få en att må bättre. Så skratta gott folk skratta även när allt är skit, bara skratta! Hahaha eller så kan man förnya upp det med lite hehehe eller varför inte hohoho. Möjligheterna finns och medan dessa möjligheter utforskas så är tankarna på annat, ehhh... se what I did there!

bang-chicka-bang-wang!

... stuckade

Jag fastnade vid designerbordet men ger nu upp. Fick väll till det hyfsat, inte färdigt men lite generell ide om hur det kan se ut.

ojoj, nu har ja ju skrivit apmycket denna kväll och klockan bara går. Blir en jackie chan rulle eller One Piece nu sedan sängen, lr lättare sagt futonen.

"För att få vara en bananfluga"

...jahadå

Jajamensan. I full gång med att designa bloggen men de går väll inte helbra direkt. Har lite problem med att få bort det där jävla ljusblåa skitet.  Menmen hittat en fin bakgrunds bild iaf!

Blev inget jobb i Portugal som jag räknat med! Fick inte anställnignen, FAN! Jag som hade byggt upp och planerat i veckor sedan får jag ett mejl, "blablabla, vi ä helfula bitchar som vill ha massa andra satungar hit förrutom du, blääbläääbläää". snudd på utvecklingsstört :P
Jaja, min livsgnista slockande iaf. Vad ska man nu göra, är så förbaNNNNat less på att allt e precis lika mkt skit som det alltid varit. Om saker nu ska vara skit så kan de ju vara nytt skit iaf, lr?! ^o) de tyck då jag.
Nått nytt och spännande vill jag ska hända! Kanske ett helt äventyr =)

Mekade i några ps2:or idag. 3 var trasiga men en funkade prima. 2 av de trasiga borde gå att laga den tredje är dock i smådelar nu...

Nu blir det väll att sova typ. Ska försöka ha en medveten dröm å leva ut lite sexuella fantasier! ;)

...november kommer igen

Hittade igen ett blogginlägg som tydligen skrevs den 15 november men inte publicerades, lägger väll upp den nu då med all den positiva anda den avspeglar! =)

...allt är så sjukt

Verkligen!

Vars gick allt fel?

Någonstans kring kapitalismen, materialismen, ytligheten, industrialismen måste vi ha tappat konceptet om livet. Eller troligen hände det redan tidigare. Tiden för de första jordbrukssamhällena var kanske början på slutet...

Vad är egentligen livet? Jag har inget svar på den frågan men vissa saker kan nog uteslutas. Det sk liv som levs i dagens "civiliserade" samhällen är ju inte naturligt på något sätt.

När fan började kläder användas mer pga utseende än funktion. När fan blev mänskligheten så ytlig!?!

Dagens människor kan ju inte vara lyckligare än urmänniskorna. Vi har skapat så otroligt mycket problem.

Dagens problem som vardagsmänniskan har och får ångest över är många gånger så onödiga. Problem som vi själv skapat. 

Närfan började folk spendera mer pengar på onödigt skit, rent jävla crap än på livsnödvändiga saker!?!?! Nuförtiden är man enligt samhället fattig och lever inte ett drägligt liv om man inte har en jävla massa överflöd och en jävla massa onödigt shit!! Hur fan fungerar det!? Vad fan äre som pågår!?

Skolan lär dig räkna, läsa och skriva men vem fan lär dig att leva!?!? Ingen, inte mamma ochh pappa, inte omgivningen. Den förslavar dig och tvingar dig att leva på ett visst sätt. Det går att bryta sig fri men efter en hel uppväxt där de livsnödvändiga kunskaperna uteblivit så är det svårt. Samhället är fyndigt på det sätt att det lär endast ut hur manlevar inom dess ramar, i dess bur. Man kan öppna dörren och ta sig ut, men väl ute vet man inte hur man fungerar. Männsikan, ett djur, en naturens varelse kan inte leva i naturen. Hur sjukt är inte det!?

Vi är som fiskar som tillfångatagits av oss själva, placerat oss i små akvarium och sedan är vi rädd för det fria vattnet, för allt det okända därute. Vi lever i ett strikt system där våra naturliga friheter är borttagna, där är begränsade, där vi är rädda för livet!!

Över 6 miljarder mänsikor på jorden och de alra flesta har ingen aning om vad ett liv är. Vad något är. Folk är så förblindade av allt crap. Av all ytlighet, av allt obetydligt.

De flesta mänsikor har antagligen inte ens känt lycka, en fullständig lycka, en verklig lycka. Lycka över nått verkligt, nått betydande. Ordet har tappat mening genom tiden!

Dagens mäniska är så förblindad. Hur förblindad måste man inte vara för att inte kunna se nån annan utväg än jobb. Enligt samhällets regler är det, jobb=pengar=mat,boende,överflöd. Men det finns faktiskt en annan väg att gå. En väg som mänskligheten har gått i mångmångmångmång tusentals år innan de blev "civilicerade". Men något står ivägen för att folk ska kunna se det... det är sjuk!!!!

Vars tar världen vägen!? Snart finns inget kvar. Vägar, åkrar, städer, soptippar mm.  Vars är naturen? Vars är friheten?

Jag är orkeslös, ser ingen lösning. Förstår inte, kan inte, hur?! varför ser ingen!? Ger snart upp!

RSS 2.0