... slitet å ajaj

Känner mig lite sliten nu efter 2-dagars utgång på Origo. Helskönt student-häng på ålidhem med 800 högtalare monterade i taket, så dans blev det kan jag ju säga. 2 dagar dans och nu är det träningsverk som gäller. Men kul som fasiken har ja haft =).

Morlaiskt förstörd är man också efter att ha hängt med gamla minervaelever!! :O

... The One And Only!

Har föresten bytt namn nu. Från att vara en av tusentals Erik Karlsson är jag nu en helt unik Erik Orrmalm! =)

Var hoss banken idag och fixade nytt bankkort. Måste sedan fixa nytt leg och pass med det nya namnet. Ny mail och ny msn blev det också. På facebook slapp jag byta användare då jag kunde byta namn och inloggningsuppgifter. Det var skönt. Får se hur det blirr med bloggen, måste maila och kolla om det går att ändra inloggningsupgifter eller om jag måste starta en ny blogg :O. hade varit dryyygt. jaja, social var det me nykokt kaffe och allt

Mail och msn: [email protected]

... Mkt som händer... lr inte :/

Är hos bror min nu. Kom hit idag. Har varit ett tag hos far ute i Varmvattnet, hjälpt till lite på gården fast mest latat faktiskt! :/ Även varit ut på en liten vandringstur. Följde lite älgspår, tappade bort mig i skogen och övernattade i en gammal lada ca 5km från där jag trodde attt jag var. Hade vandrat lite fel men som tur va så hittade jag igen mig sedan! Ska senare lägga ut lite bilder på det fina gratis-lyxhotel jag kom att kalla grafiti =).

Var en dag ute och kollade lite snaror som jag lagt ut i hopp om lite småvillt att grilla över elden. Ingen tur så jag satte mig på en stubbe ooch rullade en cigarett. Under hela tiden jag var där kändes det som om nått förföljde mig. Jag börjar såklart fantisera ihop scenarion om björnar oc handra roligt saker. När jag sitter där så ser jag iaf nått brunt komma lufsande mot mig. Jag som är helt övertygad om att det är en björnungen flyger upp från stubben och börjar sakta ta mig därifrån i motvind (så en ev mammabjörn ska känna lukten av mig och inte bli överaskad). Min första tanke var "holy shit" vilket även var mina första ord! haha! Upptäckte efter ett tag att det inte var nån björn utan en hund... mjöööp! Den hunde var dock lite konstig. Började förfölja mig och så fort jag vände ryggen till så sprang den emot mig. Med kniven i högsta hugg lyckades jag skaka av mig hunden iaf så allt slutade lyckligt =).

Nu ska jag vara lite social me bror och systerdotter igen. Skriver nog igen snart =).

RSS 2.0